Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Négy gól lőtt és nyert a MU – videóval

Javított a Manchester United az angol bajnokság (Premier League) 32. fordulójában. A keddi városi rivális ellen elszenvedett vereség után, hazai pályán 4 gólt lőtt és jól hangolt a Bayern München elleni BL-mérkőzésre. Rooney újra duplázott, Mata pedig megszerezte első gólját a MU színeiben.

Mata ünnepli első United-os gólját (Fotó: Facebook)

Manchester United-Aston Villa 4:1 (2:1)
G: Rooney (20., 45. – büntető), Mata (57.), Hernandez (91.) illetve Westwood (13.)

A Manchester United szurkolóiban 13 perc után meghűlhetett a vér, amikor egy 18 méterről elvégzett szabadrúgást a fiatal Westwood a bal felső sarokba csavart. De a hazai csapatnak gyorsan megvolt a válasza. 7 perccel később Kagawa beadását Rooney csúsztatta a kapuba. Amikor már úgy tűnt, hogy döntetlennel mennek a csapatok az öltözőbe, akkor a tizenegyeshez jutott a MU. Bacuna buktatta Matát, a megítélt büntetőt pedig Wayne Rooney értékesítette.

A második félidőben mindkét csapat próbálkozott, de csak a hazaiak voltak eredményesek. Előbb, az 57. percben Mata szerezte meg első gólját új csapat színeiben, majd a hosszabbításban, a csereként beállt Chicharito szép mozdulattal helyezte a kapuba a labdát Adnan Januzaj beadása után

A MU maradt a 7., az Aston Villa pedig a 12. a tabellán.

 

Lovász Krisztián