Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Áprilisi tréfának borzasztó! – 4 hétre kidőlt a kulcsember

Kedd este a Barcelona – Atlético Madrid BL negyeddöntő barcelonai felvonásán (1:1) elég komolyan megsérült Gerard Piqué. A katalán védelem legfőbb pillére csípőcsonttörést szenvedett, és körülbelül 4 hétig harcképtelen lesz. Piqué így kihagyja az Atlético elleni BL visszavágót, és lemarad az április 16-i Real Madrid elleni spanyol Király-kupa döntőről is.

Piqué sérülése komolyabb a vártnál(barcafan-club.com)

A Barcelona nehéz helyzetből várhatja az Atlético Madrid elleni BL-negyeddöntő visszavágóját. A katalánok “csupán” 1:1-es döntetlent játszottak a Camp Nouban a matracosokkal; ám talán még ennél is borzasztóbb a szurkolóknak, hogy Gerard Piqué komoly sérülést szenvedett a találkozó elején.

A spanyol válogatott középhátvédet egy nagy esés után le is kellett cserélni. A későbbi orvosi vizsgálatokon kiderült, hogy Piqué jobb oldalán csípőcsonttörést szenvedett. A sérülés következtében legalább 4 hétig pályán kívülre kerül a világ -és Európa bajnok játékos, aki így biztosan kihagyja majd az Atleti elleni BL visszavágót, és lemarad a Real Madrid elleni április 16-án rendezendő Király-kupa döntőről is.

Nagy Ákos