Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Megsérült a spanyol gólgép, felépüélése kérdéses

A Barcelona – Atlético Madrid (1:1) BL-negyeddöntő barcelonai mérkőzésén fél óra elteltével nagy fájdalmak közepette hagyta el a pályát Diego Costa, az Atlético Madrid gólfelelőse. A spanyollá lett brazil csatárról kiderült, hogy combhajlító izma elszakadt, felépülése egyelőre kérdéses.

insidespanishfootball.com

Diego váltotta Diegot a Barca – Atléticoa BL mérkőzés 30. percében. A csere remekül sikerült, hiszen a brazil karmester, a Wolfsburg együttesétől szerződtetett Diego Ribas pazar góljával a második félidő elején megszerezte a vezetést az Atleti a Camp Nouban, és az 1:1-es döntetlen után kedvező helyzetből várhatja a Simeone-csapat a madridi visszavágót.

Csakhogy… A lecserélt Diego nem más, mint az Atlético gólfelelőse, a csapat egyik legjobb és talán legfontosabb játékosa, Diego Costa. A spanyol válogatottban is bemutatkozó brazil származású csatár combizomszakadást szenvedett, és az előzetes vizsgálatok alapján akár hosszabb pihenő is várhat Costára – általában 1-2 hét a teljes felépülés.

A matracosok pontos diagnózist még nem közöltek Diego Costa állapotáról – érthető módon kivárnak a csatár sérülésével, hiszen Diego Costa kiesése a lehető legrosszabbkor történne a spanyol bajnokság végletekig szoros befutóját, és a BL visszavágó tudatában.

Nagy Ákos