Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: Ferdinand már döntött!

Lényegében már a szezon eleje, a Manchester United bukdácsolásának kezdete óta hallani bizonyos neveket, akik szinte biztosan nem maradhatnak az Old Traffordon, a keret megújítása miatt.

www.goal.com

Az ilyen sokszereplős kolonclistákat gyarapítja szinte minden esetben a veterán védő, Rio Ferdinand neve is, aki idén már bizony a 36. életévébe lép. És bizony, nem is a kora lenne a legnagyobb gond a volt válogatott bekkel, hanem a hatalmas fizetése, amely mellett viszont alig jut szóhoz, lévén mindössze 11 bajnokin léphetett pályára eleddig.

A mellőzöttség ellenére azonban Ferdinand maradna, vagy legalábbis semmiképpen sem szeretne még visszavonulni:
„Továbbra is játszani akarok, ez a célom. Még mindig jó erőben vagyok. A Manchesterben, vagy máshol, ez attól függ, hogy a klub mit akar. Persze, hogy a legszívesebben a Unitednél maradnék, hisz itt láttam beteljesülni az álmaimat.” – áradozott a maradás lehetőségéről, Rio.

A hírek szerint a MU vezetősége valóban nem tervezi meghosszabbítani Ferdinand, idény végén lejáró szerződését. Korábban felvetődött, hogy egykori nevelőklubja, a West Ham United azonban szívesen lecsapna rá.

Balogh József