Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca csatárát vinné a Juventus – sajtóhír

A Juventus újra megpróbálja! A torinói sztárcsapat a nyáron ismételten bejelentkezik majd a Barcelonánál Alexis Sánchezért. Legalább is erre utal a ‘Corriere dello Sport’ azon értesülése, mely szerint a Juve képviselői már felvették a kapcsolatot a chilei klasszis ügynökével, Fernando Felicevich-csel.

Alexis Sánchez hátat fordít a Barcának? (insidespanishfootball.com)

Az olasz sportnapilap a ‘Corriere dello Sport’ szerint a Juventus sportigazgatója, Guiseppe Marotta személyesen találkozott Alexis Sánchez ügynökével, Fernando Felicevich-csel, hogy a chilei klasszis torinói szerződéséről tárgyaljanak.

A Juve eltökélt célja, hogy a csapat támadóalakzatát felturbózza, és az ‘Öreg Hölgynél’ úgy látják, hogy az Arturo Vidallal remek kapcsolatot ápoló honfitárs, Sánchez lenne a tökéletes választás.

Alexis Sánchezt egyébként már évek óta üldözi a Juventus. Sánchez még Udinében játszott, amikor már bombázták ajánlattal a zebrák. Amióta pedig a chilei áttette székhelyét Barcelonába, minden nyáron bejelentkezik érte az olasz sztárcsapat. 2012 és 2013 után így lesz ez 2014-ben is.

Vajon most sikerrel jár a Juve?

Nagy Ákos