Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gareth Bale nem akrámilyen elismerésben részesült zseniális gólja után!

A szerdai spanyol Király-kupa döntő után (Real-Barca 2:1) értelemszerűen mindenki Gareth Bale-ről beszél. A walesi zseniális és utánozhatatlan gólt szerzett a lefújás előtti pillanatokban. Bale győztes találata a sportvilág nagyjait is lenyűgözte, természetesen a futballkedvelő Usain Bolt sem fukarkodott a dicséretekkel. A jamaicai klasszis a “világ leggyorsabb futballistájának” nevezte a walesi játékost.

Gareth Bale métereket vert Marc Bartra-ra a gólja előtt (insidespanishfootball.com)

Usain Bolt exkluzív interjút adott a ‘Marca‘-nak. Az óriási futballrajongó sprinter mi másról, mint a Real Madrid győzelmével záruló spanyol kupadöntőről nyilatkozhatott volna a vezető spanyol sortnapilapnak.
Bolt szó szerint el volt ájulva Gareth Bale győztes góljától!

“Fantasztikus találat volt. Bale óriásit sprintelt, hatalmas hátrányt dolgozott le, és ami szenzációs, hogy mindvégig higgadt tudott maradni, hiszen nagyon elegánsan gurított a Barca hálójába. Azt hiszem korábbi kötődése az atlétikához segít neki abban ,hogy hihetetlen tempóban közlekedjen a pályán. Véleményem szerint egyértelmű, hogy jelenleg ő a világ leggyorsabb futballistája.” – nyilatkozta Bolt, aki ismét kiderült, hogy igencsak jártas a futballügyekben, hiszen azt is tudta, hogy Gareth Bale labdarúgó karrierje előtt Cardiffban igen komolyan foglalkozott az atlétikával.

A mindig is a jó humoráról híres Bolt, azért nem hazudtolta meg önmagát. “Bale olyan gólt lőtt, amilyet minden sprinter el tudna képzelni magának!” – Nyilván így van ez a világ leggyorsabb emberével is!

Íme az ominózus  Bale-gól:

Nagy Ákos