Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A blancók csatárát vinné az Inter!

Az olasz ‘La Gazzetta dello Sport’ szerint az Internazionale labdarúgócsapata a nyáron mindenképpen megkísérli majd leigazolni a Real Madrid tehetséges csatárát, Álvaro Moratát.

Álvaro Morata madridi távozásáról egyre többet hallani (insidespanishfootball.com)

A Real Madridnál csupán epizodista Álvaro Morata iránt több európai élcsapat is érdeklődik. A tehetséges spanyol csatárt legutóbb az olasz Inter gárdájával hozták szóba. A ‘La Gazzetta dello Sport’ úgy tudja, hogy a milánóiak szándéka igencsak komoly, hiszen az Inter új tulajdonosa Erick Thohir kész kivásárolni Moratát madridi szerződéséből.

Az indonéz üzletember állítólag április 24-én találkozni is fog a Real elnökével, Florentino Pérezzel, hogy Moratáról tárgyaljon. Az említett olasz sportnapilap úgy tudja, hogy Thohir úr első hangon 22 millió eurót ajánlana Morata játékjogáért, ám ez az összeg 3 millióval kevesebb, minit amit a blancók kérnének a csatárért.

A több játéklehetőségre vágyó Moratára Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője már többször is nyilatkozta, hogy komolyan számítana, hiszen az olasz szakember jövőbeni elképzeléseiben a spanyol támadó is szerepel. – Csakhogy Morata bármennyire is megértő és türelmes volt eddig, érthető módon többet szeretne játszani. A szezonban ugyan 28 mérkőzésen szóhoz jutott a csatár, ám ezeken mindösszesen 4-szer volt a kezdőcsapat tagja. Milánóban azért mindez fordítva lenne…

Nagy Ákos