Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégis a Bundesligában maradhat a Bayern védője

A német Bild információi szerint elképzelhető, hogy mégsem igazol Olaszországba a Bayern München balhátvédje, Diego Contento, hanem a német bajnokság középcsapatához, a Hoffenheimhez szerződik.

Diego Contento – pantip.com

Megdőlni látszik, vagy legalábbis bizonytalanná vált azon korábbi értesülés, miszerint az olasz gyökerekkel is rendelkező Contento a Serie A jelenlegi harmadik helyezettjéhez, a Napolihoz igazol, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a sinsheimi alakulat is bejelentkezett a 23 éves játékosért.

A korábbi német U 20-as válogatott futballista eligazolása semmiképp sem számítana meglepetésnek, hiszen az idei szezonban erőteljesen háttérbe szorult David Alaba mögött, s csupán tizenkét tétmérkőzésen jutott szóhoz. Ezzel együtt egyelőre kérdéses, hogy a Diego Armando Valentin Contento néven Münchenben született – és eddig csak a bajorok kötelékéhez tartozó – baloldali védő átteszi-e a székhelyét Sinsheimbe, ahol bizonyosan könnyebb dolga lenne a kezdőcsapatba kerülni, mint Münchenben. A Hoffenheim balhátvédjei ugyanis az egyaránt kevés játéklehetőséghez jutó Patrick Schorr, Robin Szarka, Jeremy Toljan, Edson Braafheid pedig ebben az idényben még pályára sem lépett, s a nyáron valószínűleg távozik a csapattól.

Budai Levente