Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: Moyes volt, Moyes nem volt…

…ott, ahol a gólképtelen… Mindegy is Kedves Olvasóink, a mese véget ért az Old Traffordon David Moyes számára, most már hivatalosan is.

www.dailystar.co.uk

Már reggel is hírt adtunk azon értesülésünkről, amit a szigetországi sajtó már biztosra vélt, miszerint egy válságtanácskozást követően a Manchester Untied vezetősége azonnali hatállyal megköszöni Moyes munkáját. Az idén csak szenvedő „Vörös Ördögök” hivatalos honlapjukon jelentették be a skót menedzser eltávolítását, amit azzal komemntálták, hogy a történtek ellenére is nagyra becsülik a kemény munkát, amelyhez becsületességével, és tisztességével járult hozzá.

Az utolsó csepp az volt a vezetőség poharában, hogy a MU már rekordot jelentő tizenegyedik bajnoki vereségét könyvelhette el. A „Vörös Ördögök” frakkját ráadásul a rivális Everton kapta el, amely több évtizedes átkot megtörve, idén oda-vissza meg tudta verni őket.

Úgy tudtuk, hogy a tulajdonos amerikai család, Glazerék a korábbi állításokkal szemben, miszerint a bukdácsolás ellenére is bíztak Moyesban, koránt sincs így, lévén megelégelték a folyamatos szenvedést, ami végül nem hogy címvédést, de még európai kupaindulást sem fog eredményezni.

A válságot pedig a legkönnyebben úgy próbálják meg átvészelni, hogy alig egy esztendő után felültetik a kispadról Sir Alex Ferguson saját maga által kijelölt utódját. A hírek szerint a hétvégi, Norwich elleni bajnokin Ryan Giggs lehet a gárda játékosedzője, akár Moyes eddigi segítőivel, vagy nélkülük.

Balogh József