Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kloppot nem érdekli a MU kispadja

A napokban már elutasította azt a gondolatot is Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund vezetőedzője, hogy a Barcelona kispadjára üljön le. Ma pedig elzárkózott a Manchester Uniteddel kapcsolatos pletykáktól is, mondván neki még küldetése van jelenlegi klubjánál.

www.sportsnet.ca

Mint ismert, ma reggel vált hivatalossá, hogy a Manchester United azonnali hatállyal kirúgta menedzserét, David Moyes-t. A hírek szerint a „Vörös Ördögök” egyelőre nem kapkodják el a dolgot, és talán az idény végéig Ryan Giggs, egyfajta játékos-edzőként gardírozza tovább a csapatot. És majd csak a nyáron ültetnek le egy rutinos szakembert, a kispadra.

Gyaníthatóan jelöltekből, és önjelöltekből nem lesz hiány, ám az európai top edzőikar egyik legsikkebb tagja máris visszautasította még az elképzelést is, hogy az Old Traffordra költözzön. Ő pedig nem más, mint Jürgen Klopp, aki a Dortmund edzőjeként próbál meg a Bundesligában érvényesülni, a gyakorlatilag legyőzhetetlen Bayern München mögött.

„Kloppy” így nyilatkozott, az őt szinte azonnal megszólaltató Guardiannek:
„A Man Utd egy nagy klub, és úgy érzem, hogy nagyon családias a szurkoló táboruk. De nekem kötelezettségem van a Borussia Dortmundnál, és az itteni emberekkel, ezt nem tüntethetem el.” – zárta le a további híresztelések alapját a német edző.

Balogh József