Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sunderland-City döntő lesz a PL Ázsia Kupán! – Videóval

A Manchester City és a Sunderland jutott a döntőbe a Hong Kongban rendezett rendezett Ázsia kupán.A Sunderland egygólos hátrányból fordított a Spurs ellen, míg a másik elődöntőben a City 1-0-ra verte South China csapatát.  

Tottenham-Sunderland 1-3

A monszun miatt félórás csúszással kezdődött a találkozó. Az első félóra végén megszerezte a vezetést a Spurs, Sigurdsson lövése az egyik védőn megpattanva védhetetlenül vágódott Mannone kapujába. A félidő hajrájában egyenlített a Sunderland, az új szerzemény Altidore szerzett labdát a Spurs térfelén majd szöktette Cabralt, aki bevette Gomes kapuját.

Villas-Boas a szünetben cserékkel próbált frissíteni a csapatán, ám hiába rohamozott a Tottenham a 63. percben Karlsson szöglete után Brown fejesével fordított a Sunderland. A második játékrész végén Karlsson találata megadta a kegyelemdöfést a londoniaknak. Di Canio nyári igazolásai úgy tűnik nagyon betaláltak, különösen a Karlsson, aki góllal és gólpasszal debütált a Fekete Macskáknál.

Manchester City – South China 1-0

A másik elődöntőben a tavalyi bajnok Manchester City a South China csapatával mérkőzött. A City nem sok kétséget hagyott, hogy jobb csapat a házigazdánál, Edin Dzeko 22.percben szerzett fejesével megnyerte  a mérkőzést ezzel a City bejutott a szombati fináléba.

Veres Péter