Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVSC: Varga nem marad a Middlesbrough-nál

A válogatott összetartásán beszélt helyzetéről Varga József, aki egy év után – bár meg voltak vele elégedve – nem maradhat az angol második vonalban szereplő Middlesbrough együttesénél. Angliai források szerint pénzügyi vonzata miatt nem tudja kint folytatni a magyar játékos.

Varga József közönségkedvenccé vált a Middlesbrough-ban. – mfc.co.uk

Stabil tagjává vált az angol Championshipben szereplő Middlesbrough-nak Varga József, és szívesen maradt volna, ám a klub nem jutott fel a Premier League-be, így a pénzügyi háttér miatt végül ne tudott megegyezni a DVSC és az angol klub. Pedig az angolok meg voltak elégedve Varga teljesítményével.

Angol források szerint még megközelítőleg 600 ezer eurót kellett volna átutalnia a Loki számlájára a Boronak, ám beszámolók szerint erre nincs forrása a klubnak, így Varga visszatér a DVSC-hez. A GazetteLive cikke szerint összesen 950 ezer euróra tehető a magyar játékos ára, tehát 350 ezer eurót már a kölcsönvételkor kifizettek az angolok. Sajnálják ugyanakkor Varga távozását, mert 39 találkozón lépett pályára, és több poszton is jó teljesítménnyel rukkolt ki Aitor Karanka együttesében a középpályás. Ezt támasztja alá a GazetteLive szavazása is, ahol a szurkolók 83 százaléka megvásárolta volna Varga játékjogát.

Gavalovits Sándor