Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hannoverben folytattja a chílei válogatott védő

A spanyolokat kiejtő chílei válogatottből szerződtetett játékost a Hannover 96, a fiatal védő Svédországból érkezik a Sachsen-tartományba.

mkalty.org

Hivatalos megosztóján jelentette be a Hannover 96, hogy Miiko Albornoz a jövőben náluk fogja rúgni a bőrt. A 23 esztendős balhátvédet a Malmö FF csapatától szerezték meg. A Svédországban született, de már kétszeres chílei válogatott játékos a Világbajnokságon is kinn van, a pályára azonban még nem léphetett.

“Az, hogy behívták a VB keretbe rámutat arra, hogy milyen kvalitésú játékos és milyen potenciál van benne. A becsléseink szerint mindent magával hoz, ami szükséges a Bundesligához.” – mondta a sportigazgató, Dirk Dufner.

Albornoz, aki már svéd bajnoknak is mondhatja magát idén meghatározó játékosa volt a Malmönek, összesen 114 első osztályú bajnokit abszolvált már. A Hannover 2017 nyaráig szóló szerződése kötött a játékossal, aki természetesen majd a Világbajnokság után csatlakozik új csapatához.

A rossz szezont követően keretújítást tervező Hannover már ötödször volt aktív az átigazolási piacon. Eddig három játékost szereztek meg a TSG Hoffenheimtól Kenan Karaman, Stefan Thesker személyében, valamint a legnagyobb név Joselu, akiért öt millió eurót fizettek szintén Hoffés volt. És érkezett a Bayern München tehetsége, Vladimir Rajkovic.

Galeß