Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VB 2014: “Messi, még mindig jobb Ronaldonál”

Az argentinok legendája, Diego Maradona szerint honfitársa, Lionel Messi még mindig egy lépéssel Cristiano Ronaldo előtt jár. Bár a korábbi nápolyi kedvenc valóban nagyon nagyra tartja a portugál zsenit, látva, hogy még sérülten is képes volt kihúzni válogatottját a bajból.

www.goal.com

A Real Madrid csillaga hatalmas küzdeni tudásról adott tanúbizonyságot a minap azzal, hogy félig-meddig sérülten, az orvosok ellenjavaslatával szembe menve is vállalta a játékot, az USA ellen. Sőt, a találkozó egyik legjobb volt úgy, hogy a hosszabbítás utolsó percében tudott gólpasszal szolgálni Silvestre Varela számára, aki így 2-2-re mentette a sorsdöntő meccset.

A Real Madrid csillag felvert figyelemre méltó kereszt Silvestre Varela a fejét az egyenlítő a sérülések ellen, USA tartotta Portugáliában a világbajnokságon. A csodálatos hozzájárulás jött egy nappal azután, Lionel Messi 90. percben győztes Irán ellen, amely biztosította Argentína a helyet az utolsó 16 versenyen. Valószínűleg ebből is fakadt Maradona dicsérete:

“Cristiano Ronaldo képes arra, amire Lionel Messi. De csak majdnem. Az egy remek passz volt, a legjobbkor. Kár, hogy nem volt teljesen egészséges, és a túlságosan magas manaus-i meleg sem volt ideális. És ráadásul nagyon szigorúan is őrizték az amerikaiak. Portugáliának meg kell vernie Ghánát, és remélem, hogy a német nyernek majd az USA ellen. Ám ahogy a csapatok eddig játszottak, nem néz ki jól a helyzet, Ronaldoék számára.” – kedveskedett az argentinok “istene”.

Balogh József