Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VB 2014: Robben a hollandok Messije

A tegnapi hihetetlen német továbbjutás után, ma a második elődöntőre kerül sor. Az esélyek pedig teljesen nyitottak Hollandia, és Argentína csapatai között. Utóbbiak szövetségi kapitánya, Alejandro Sabella meglehetősen jó véleménnyel van európai ellenfelükről, annak is főként egyik játékosáról.

www.sacramento.cbslocal.com

Sabella kapitány ugyanis nem más dicsért tegnap, mint a holland válogatott talán legjobb formában lévő játékosát, Arjen Robbent. Természetesen a Bayern München szélvészgyors szélsőjéhez intézett óda nem ok nélküli, lévén valóban a tar középpályás-támadó viszi a hátán az „Oranjet”, állandó, és lankadatlan lelkesedésével.

Persze az argentinoknak nem kell, és nem is szabad feltartott kézzel kifutniuk a pályára, főleg, hogy náluk játszik a világ egyik legjobb játékosa, a VB-n is remekül játszó Lionel Messi.

„Robben egy nagyon veszélyes játékos, főleg egy az egy ellen, ezért kell, hogy különös figyelmet fordítsunk rá. Ha fel tud venni egy kis sebességet, akkor sokkal nehezebb elvenni tőle a labdát. Azt hiszem, hogy ő egy nagyszerű labdarúgó, és nagyon fontos Hollandiának, mint Neymar Brazíliának, vagy Messi Argentínának. De Messi a legjobb mind közül.” – szólt az argentinok mestere, Sabella.

A mai Hollandia – Argentína meccs 22 órakor kezdődik.

Balogh József