Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: James Rodríguez a Real játékosa

A transzfer, melynek bejelentésére már hetek óta vár a világ sajtója immáron hivatalos, a bemutatásra majd estekerült sor Madridban.

bild.de

Hivatalos weboldalán jelentette be a Real Madrid, hogy leigazolták James Rodríguez. A 23 esztendős támadó a Világbajnoksg nagy felfedezettje, a kolumbiai hat góljával a legeredményesebb játékosa lett a tornának. Jamas így mindössze egy esztendőt töltött el a francia bajnokságban.

A média úgy tudja, hogy a Real 80 millió eurót utal át az AS Monaco csapatának a játékosért, aki 2020 nyaráig szóló szerződése alá helyezi majd el a szignóját. James évente 7 millió eurót keres majd a spanyol fővárosban, ahol a 10-es mezszámot kapja meg.

James 2010-ben szerződött Európába, az FC Porto trikójában három bajnoki címet nyert, tavaly nyáron 45 millió euróért írt alá a Monaco csapatához. A gall bajnokságban a legjobbak közé tartozott, 9 találatat mellett 13 gólt készített elő.

A Real Madrid legújabb sztárját majd este nyolc ótáról mutatja be. A Bajnokok Ligája győztes Toni Kroos után újabb neves játékossal erősített – bár James érkezésével Angel di Maria távozása egyre valószínűbbnek tűnik.

Galeß