Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca végleg lemondott megbukott tehetségéről!

Írhatnánk azt is akár, hogy végleg, és végre. Ugyanis Bojan Krkic kálváriája már évek óta tart mióta kölcsönből kölcsönbe kerül úgy, hogy az FC Barcelonában már hosszú ideje nem kapott még csak esélyt sem.

www.uefa.com

A 23 esztendős korábbi spanyol utánpótlás válogatott játékosnak most az angol Stoke City dobott mentőövet, ugyanis nem kölcsönbe, hanem egészen pontosan négy esztendőre szerezte meg a katalán óriás klubtól.

Az egyelőre, sőt talán soha nem is lesz világos, hogy a Stoke vajon mennyit fizetett Bojanért, ám az, hogy a Premier League-es klub végleg megvásárolta, mindenképp a bizalom jele lehet. Ez pedig nagy lökést adhat a támadónak, aki az elmúlt idényekben volt már az AS Roma, az AC Milan, és a holland Ajax kölcsönjátékosa is.

A Stoke menedzsere, Mark Hughes röviden, de határozottan nyilatkozott a transzferről:
„Ő kétségbeesetten szeretne bizonyítani, hogy alkalmas a Premier League-re, és örömünkre szolgál, hogy képesek vagyunk lehetőséget adni neki erre.”.

Úgy tűnik, hogy a „Potters-nél” az idei nyarat nagyon komolyan veszik, ugyanis a szerb származású Bojan már az ötödik igazolás, Mame Biram Diouf, Steve Sidwell, Phil Bardsley, és Dionatan Teixeira után.

Balogh József