Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Büntető dráma: Kevés volt a Real, Madrid, az Inter ellen!

Az Egyesült Államokban rendezett Bajnokok Kupája keretében találkozott egymással eme felkészülési torna, és egyben a Bajnkok Ligája címvédője, vagyis a Real Madrid, illetve a régi fényéről csak álmodozó Internazionale.

www.realmadrid.com

A két legendás gárda, a kaliforniai Berkeley-ben találkozott, mégpedig a híres egyetemi város iskolájának arénájában.

A telthát előtt rendezett találkozón a Real Madrid kezdett jobban. A Világbajnokság miatt elképesztően tartalékos hadrendben felálló „Királyiak” Gareth Bale 25 méteres bombája révén szereztek vezetést, a 10. percben.

Arról, hogy ne ismétlődjék meg a Real tavalyi, 3-0-s győzelme, Mauro Icardi tett. Az argentin játékos egy jogosan megítélt büntetőt vágott be, higgad lazasággal.

Az így kialakult 1-1 már nem változott a 69. percet követően. Szerencsére a tornán nincs kétszer harmincperces hosszabbítás, ebből adódóan a felek egyből nekigyűrkőzhettek a büntetőknek.

Ez a procedúra pedig az Internek sikerült jobban, ugyanis az olaszoktól csak Nagatomo, és M’Vila hibázott. Ellenben a Realnál a két másodéves, vagyis Isco, és Illaramendi, illetve a castillás mascarell is rontott.

A következő körben a kék-feketék a Manchesteer Uniteddel, míg a Cristiano Ronaldot még egy ideig nélkülöző madridiak a Romával találkoznak.

Real Madrid – Internazionale 1-1; büntetőkkel 2-3
Gólszerzők: Bale (9. perc), illetve Icardi (69.-büntetőből)

Balogh József