Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Rakitic máris Messit isteníti

Bár Ivan Rakitic még csak alig pár hete csatlakozott az FC Barcelona keretéhez, máris felfigyelt arra az észrevehetetlen jelenségre, miszerint Lionel Messi nem csak a meccseken, de még az edzéseken is bizonyítja, hogy ő az egyik legkülönlegesebb játékos a világon.

www.goal.com

A horvát válogatott középpályása, Ivan Rakitic az idei nyáron döntött a váltás mellett, és fogadta el a Sevillaval egyetemben, az FC Barcelona 20 millió eurós ajánlatát. Az előző klubjával legutóbb Európa Ligát nyerő karmester tisztában van vele, hogy olyan lehetőséget kapott az élettől, amit mindenképp igyekeznie kell kihasználni, így természetesen nem mehetett el amellett sem, hogy dicsérje a csapat legnagyobb sztárját, Leo Messit sem:

„Én még csak kevésszer edzettem együtt Leoval, mert később csatlakozott a csapathoz, a Világbajnokság miatt. Néha abbahagyom az edzést, és figyelem őt, mert csodálatos. Csodálom őt, és tanulok tőle. Lenyűgöz engem mindenben, amit csak csinál. Normálisan viselkedik, mintha nem is lenne olyan nagy sztár.” – kedvesedett négyszeres aranylabdás társának, Rakitic.

Balogh József