Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManCity: „Üzenetet küldünk a többieknek”

2012 nyara után ismét címvédőként futhat neki a Premier League adott idényének, a Manchester City együttese. A kékmezes gárda ugyanis tavasszal megnyerte története második PL-elsőségét. Kérdés, hogy a hétvégén kezdődő kiírás végén, azaz 38 forduló múlva újra örülhetnek-e, vagy újfent lecsúsznak a címvédésről.

www.sportsmole.co.uk

Természetesen hatalmas a fogadkozás a Manchester Citynél is, amelynél már most tudja mindenki, hogy legalább három-négy figyelemre méltó rivális lesz, aki megpróbálja majd megakadályozni, az áhított címvédést.

Mindenesetre az biztos, hogy Manuel Pellegrini tanítványainak nem kell a szomszédba menniük egy kis magabiztosságért. Erről pedig nem más, mint a csapatkapitány Vincent Kompany szavai tanúskodnak leginkább:
„Mindannyian készek vagyunk, még akkor is, ha megkérdőjelezik a fittségünket. Ez le lesz tesztelve a Newcastle ellen. Mert akkor szeretnénk majd egy fontos üzenetet átadni, a többi csapatnak.” – szólt a belga védő, utalva a City, „Szarkák” elleni idénynyitójára, amely vasárnap öt órakor veszi kezdetét.

Balogh József