Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Neymar jó, de nem kiváló!”

A jelek szerint valami nagyon érdekes hatalmi harc kezd kibontakozni a brazil válogatott háza táján. Az új szövetségi kapitány, a már másodszor kinevezett Dunga ugyanis ismét az FC Barcelona támadóját, Neymart találta meg egy újabb interjújában.

www.overthetouchline.com

A brazíliai Világbajnokságon egyértelmű volt, hogy a „Selecao” Neymarra épül, és amikor a Kolumbia elleni negyeddöntőben elszenvedte súlyosnak tűnő gerincsérülését, sokan máris temették a csapatát. Nos, végül Brazília csak a negyedik helyen végzett, így mentorának, és a rá vezető szerepet osztó Luis Felipe Scolari kapitánynak mennie kellett.

„Felipao” utóda pedig nem lett más, mint a már egyszer megbukó Dunga, az 1994-es vb győztes keret csapatkapitánya. Kinevezése után a keménységéről híres szakember máris a brazil válogatott hibáira hívta fel a figyelmet. Dunga szerint ugyanis Neymar, és barátai túl sok mindent engedhettek meg maguknak, és ez vezetett a világbajnoki buktához. A minap pedig jött az újabb oldalba bökés a kapitánytól, melynek elszenvedője ismét a 22 éves csatár.

„Neymar a legjobb brazil játékos, de nem nevezném kiválónak. Ahhoz, hogy ebbe a kategóriába kerülhessen, egy világbajnoki címmel kellene rendelkeznie.” – dicsérte, és fitymálta le egyben játékosát, az eddig még mindig nem túl sokat elérő mester.

Dunga korábbi kritikája.

Balogh József