Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: A klublegenda fél az újabb tragikus szezontól!

Bár a szezon előtti felszólalásaiban rendre a pozitív szemléletű személyek közé tartozott, úgy tűnik, hogy Paul Scholes lelkesedése is alábbsüllyedt, látva a Manchester United első fordulós zakóját, a Swansea-tól.

www.itv.com

A „Vörös Ördögök”, és az angol válogatott egykori középpályása úgy véli, hogy a csapat Louis van Gaallal még nincs abban a reménytelen helyzetben, mint a tavalyi katasztrófaidényben, ám természetesen ő maga is változásokat sürget. Elsősorban erőszakosabb fellépést az átigazolási piacon, aminek köszönhetően újra tényezőivé válhatnának a bajnoki címért folytatott versenynek.

Mert egyelőre jogosak Scholes aggodalmai, lévén hiába szállított jó eredményeket a Manchester United a felkészülés során, az első fordulós zakó akár az egész idényre is rányomhatja a bélyegét. Talán ezért is jött a felrázásnak szánt nyilatkozat:
„Én féltem a Unitedet. Valóban félek attól, hogy úgy jár, mint a Liverpool tette azt, az 1990-es években. Mit kívánok? Öt új játékost. Öt megfelelő játékost, aki fut, jól helyezkedik, és nem tűnik kétségbeesettnek. Had legyek világos: elegem van a kifogásokból. Meg kell állítani a United zuhanását.” – dörögtek szinte, Scholes szavai.

Paul Scholes 2013 tavaszán vonult vissza véglegesen (már másodízben) a manchesteriektől, karöltve szintén legendás mesterével, Sir Alex Fergusonnal.

Balogh József