Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyögvenyelős Real siker az újonc ellen – videóval

A királyiaknak nem igazán ment a játék, de így is hozták a kötelezőt a Cordoba ellen, Benzema és Ronaldo góljaival nyertek 2-0-ra.

www.marca.com

A Madrid elég fásultan kezdte a mérkőzést, de nagy nehezen begyűjtötték a 3 pontot Casillasék.
Az első komolyabb lehetőségig a 26. percig kellett várni, Kroos lövését nagy bravúrral védte a vendégek kapusa Carlos. Négy perccel később azonban ő is tehetetlen volt, hiszen Modric szögletére Benzema érkezik, és elemi erővel fejel a kapuba 5 méterről! 1-0
Az első játékrészben már csak egy feljegyezhető esett van, Mike Havenaar fejelt kapura, de a labda centikkel mellé megy, így 1-0-val vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidő se volt sokkal izgalmasabb, mint az első. A 60. percig kellett várni az első komolyabb lehetőségre a második játékrészben, James Rodriguez nevéhez fűződik, aki egy kipattanó után lő, de a vendégek kapusa védeni tudott.
A Cordoba előtt is akadt lehetőség, a 71. percben Pantic előtt adódott ígéretes lehetőség, de nagyon csúnyán fölé lőtt, pedig óriási sansz volt az egyenlítésre.
A 82. percben Bale fejesénél kellett bravúrt bemutatnia Carlosnak. A 90. percben azonban akárhogy nyújtózkodott nem tudta védeni Ronaldo lövését, aki jó 24-25 méterről lőtt a jobb alsóba, és ezzel ki is alakította a végeredményt! 2-0

Spanyol bajnokság, 1. forduló
Real Madrid – Cordoba 2-0 (1-0)
G: Benzema (30.), C. Ronaldo (90.) ill. –

Szajevics Patrik