Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rapid-tehetséget igazolt a Real Madrid

Meglepő transzferről számolt be az osztrák rekordbajnok, ugyanis a Bajnokok igája győztes Madridiak kölcsön vették középső védőjüket.

sportnet.at

Hivatalos weboldalán jelentette be az SK Rapid Wien, hogy az eddig a második csapatban foglakoztatott tehetségük a Real Madridba szerződik. Philipp Lienhart egy évet fog kölcsönben eltölteni a spanyol fővárosban, ha meggyőzi a spanyol vezetőséget könnyen lehet azonban, hogy végleg leigazolják.

“Philipp Lienhart egy nagyon tehetéges játékos, aki mindenképpen élni akar azzal a lehetőséggek, hogy képzését a Real Madridnál folytassa. Nagyon konkrét beszégetések után vele és ügynökével, Rob Groenerrel arra jutottunk, hogy teljesítjük a vágyát és rábolintunk a kölcsönre. Sok sikert kívánunk neki a Realban!” – nyilatkozta Andreas Müller, a Rapid sportigazgatója.

A 18 esztendős osztrák középső védő már hét éve pallérozódik a Rapid Wien akadémiáján. Tagja az U19-es válogatottnak is, a Magyarországon rendezett korosztályos EB-n is látható volt az osztrák játékos. Lienhart Ausztriában még nem mutatkozhatott be a legjobbak között, a tartalékoknál gyűjtött tapasztalatokat a harmadik vonalban.

Galeß