Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Debütáló játékos szállította a győzelmet a Barcának!

A spanyol bajnokság 2. fordulójában a Barca a Villarrealhoz látogatott és, ha nehezen is, de nyertek a katalánok 1-0-ra.

www.mundodeportivo.com

A forduló alighanem legkeményebb párosítása és mindenki ilyesmi mérkőzésre számíthatott, hiszen évek óta megszenved itt a Barca, akárcsak most.

Messiék nagyon jól kezdték a mérkőzést, de utána kicsit visszább esett a katalánok játéka.
Az első nagy lehetőségig a 15. percig kellett várni, Pedro lőtt kapura, de Asenjonak sikerült kitolnia a lövést szögletre.
A 23. percben jött az első Villarreal lehetőség is, de Victor Ruiz ígéretes helyzetből elvétette a kaput.
Messi első komolyabb lehetőségére a 29. percig kellett várni, de a szabadrúgását Asenjo kapufára tudja ütni, így a félidő 0-0-val zárult.

A második félidőt úgy kezdték ahogy a másodikat abbahagyták, óriási mezőnyharc volt.
A 68. percben majdnem meglett a vezetés, de Daniel Alves fejesét blokkolta egy védő így megúszta a gólt a sárga tengeralattjáró.
Ezután két Villarreal lehetőség alakult ki, de Pina lövése a kapufáról jött vissza, Espinosa lövése pedig pár centivel elkerülte a kaput.
A 77. percben jött Messi, de nem lett gól, mert Asenjo ismét állta a sarat. De a 82. percben már ő sem tud tenni semmit sem, Xavi passzát követően Messi cselezget, majd kapura húzza, de a hazaiak kapusa lába között elmegy a labda, amire érkezik a fiatal Sandro Ramirez és megszerzi a találkozó egyetlen gólját, 0-1!
Három perccel később egyenlíthetett volna az ex-Barcás Giovanni dos Santos, de csak a kapufáig jut el, így maradt az 1-0-ás Barcelona győzelem.

A katalánok ezzel letudtak egy nagyon nehéz mérkőzést már a szezon legelején, ráadásul győzelemmel.

Spanyol bajnokság 2. forduló
Villarreal – Barcelona 0-1 (0-0)
G: Sandro 82.

Villarreal: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa (Gabriel, 58. p.); Pina, Bruno, Trigueros; Cani (Espinosa, 69. p.), Cheryshev (Vietto, 63. p.); y Giovani.
Barcelona: Bravo; Dani Alves, Piqué, Mathieu, Jordi Alba; Busquets, Rafinha (Xavi, 75. p.), Rakitic; Munir (Neymar, 58. p.), Messi y Pedro (Sandro, 69. p.)

Szajevics Patrik