Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Drámai küzdelemben nyert a Napoli – eredmények, tabella

A Napoli csapata a végéig kiélezett csatát vívott a Genoa-val, de nagy nehezen begyűjtötte a három pontot.

Forrás: facebook.com

Genoa – Napoli: 1-2
G: Pinilla (39.) ill. Callejón (3.), De Guzman (90+4.)

A világoskékek jól kezdték a meccset, Higuaín passzából Callejón már a 3. percben megszerezte a vezetést. A hazaiak azonban nem adták könnyen magukat, és a 39. percben az új igazolás, Mauricio Pinilla egyenlíteni tudott. A Napoli próbálkozott, de mezőnyben abszolút partner volt a Genoa, aztán a hosszabbításban De Guzman megszerezte a győzelmet a vendégeknek, amivel összetörte a hazaiakért szorítók szívét. Mi tagadás, jól debütált a holland.

Palermo – Sampdoria: 1-1
G: Dybala (7.) ill. Gastaldello (90.)
Piros: – ill. Regini (41.)

Az újonc Palermonak minden esélye megvolt, hogy győzelemmel ünnepelje Serie A-ba való visszatérését, de nem sikerült legyűrniük a Sampdoria-t, hiába játszottak több, mint egy félidőt emberelőnyben. A statisztikák alapján a Sampdoria volt fölényben, a legkirívóbb adat az 55-45-ös labdabirtoklás volt a vendégek javára. Ez különösen megsüvegelendő teljesítmény 10 emberrel.

Cesena – Parma: 1-0
G: Rodriguez (38.)

Azt hiszem egyértelműen kijelenthető, hogy ez a forduló meglepetése. A tavaly nagyon jól szereplő Parma egy nem várt vereségbe szaladt bele Cesena-ban, amikor azt lehetett gondolni, hogy ez országos 2-es. Az újonc erre a 3 pontra építhet, de még mindig nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy elkerülik a kiesést.

Atalanta – Hellas Verona: 0-0

Ezt a meccset még 18:00-kor rendezték, de azt hiszem nem maradt le semmiről az, aki inkább a Milan-Laziot nézte. Enyhe hazai fölény jellemezte a meccset, reméljük azért mindkét csapattól láthatunk jobb teljesítményt is a szezon folyamán.

További eredmények:
Chievo – Juventus: 0-1
Roma – Fiorentina: 2-0
Milan – Lazio: 3-1
Sassuolo – Cagliari: 1-1
Torino – Inter : 0-0
Udinese – Empoli: 2-0

Tabella:
1: Milan 3 pont
2: Roma 3
3: Udinese 3
4: Napoli 3
5: Cesena 3
6: Juventus 3

11: Inter 1
18: Lazio 0
19: Fiorentina 0

Tereh Balázs