Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyögvenyelősen startolt az Inter

Este több meccset is rendeztek, ahonnan a Torino-Inter emelkedett ki, de a vendégek a Stjarnan elleni parádéból semmit nem mutattak.

Handanovic büntetőt hárít – Forrás: facebook.com

Torino – Inter: 0-0

Bár a vendégek mezőnyben jobbak voltak szinte az egész meccsen, komoly helyzeteket nem tudtak kidolgozni, így be kellett érniük egy gólnélküli döntetlennel. Sőt, akár vereség is lehetett volna belőle, ha Larrondo, egyébiránt elég véleményes, tizenegyesét nem fogja meg Handanovic. Persze, azért volt esély a győzelemre, még a gól is összejött Icardinak, csak les címén nem adták meg teljesen jogosan. A Nerazzurinak sokat kell javulnia ahhoz, hogy komolyan gondolkozhasson a BL-helyeken.

Udinese – Empoli: 2-0
G: Di Natale (57., 62.)

A hazaiak a sokadvirágzását élő Di Natale-val nyerni tudtak az újonc Empoli ellen. 8 évet húzott le az Empoliban az Udinese legendája, így bár biztos örültek a vendég szurkolók, hogy láthatták játszani egykori ászukat, annak már valószínűleg kevésbé, hogy egymaga kivégezte szeretett csapatukat.

Sassuolo – Cagliari: 1-1
G: Zaza (42.) ill. Sau (44.)

A szezon eleji cikksorozatunkban ezt a két alakulatot tettük meg meglepetéscsapatnak, így az ő párharcukra érdemes lehetett figyelni. A meccs végül döntetlent hozott, a statisztikák alapján a Cagliarinál volt többet a labda, de a Sassuolo többször veszélyeztetett.

Tereh Balázs