Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Letargia Dortmundban Reus orvosi diagnózisa után

Rossz hírt kapott Jürgen Klopp a Borussia Dortmund sikeredzője, aki alighogy visszakapta felépülő játékosát Reus személyében, máris elvesztette újfent legalább négy hét erejéig. A hangulat érthetően letargikus mind a szurkolók, mind pedig a csapat háza táján, hiszen újfent nélkülözni kénytelen a csapat egyik legjobbját. Bajban a BVB!?

Kép Forrása: spox.com

Reus lemaradt a nyári világbajnokságról, miután az utolsó, örmények elleni felkészülési mérkőzés során súlyos sérülést szenvedett. Igen rájár a rúd a Dortmund klasszisára, aki egy buta, értelmetlen szabálytalanság áldozata lett a skótok elleni EB-selejtező hosszabbításában. Reus segítséggel, fájdalmas arccal hagyta el a játékteret és sejteni lehetett, hogy újfent nagy a baj, ám az orvosi diagnózisig mindenki reménykedhetett.

A részletes vizsgálatok után azonban az orvosi stáb kimondta azt, melyet senki nem akart hallani, minimum négy hónap pihenő újfent, Reus bokasérülést szenvedett.

Ezáltal ha minden rendben van, akkor is csak október elején térhet vissza a középpályás, aki biztosan kihagyja a Freiburg, a Mainz, a Stuttgart és a Schalke 04 elleni derbit is, míg szereplése a Hamburg ellen is kérdéses lehet. Emellett a Bajnokok Ligájában is nélkülözni kénytelen őt a csapat, pedig sorsdöntő mérkőzések következnek, ugyanis az Arsenal ellen kezd a BVB, majd Belgiumba az Anderlecht otthonába látogatnak Klopp tanítványai. Ezen mérkőzéseket tehát szinte biztos, hogy kihagyja Reus. Mindenki abban bízik, hogy a felépülés zökkenőmentes lesz.

Arrow