Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vannak még véletlenek: Ronaldo hirtelen újra edzett!

Egy pillanatig se kételkedjünk, Cristiano Ronaldo a jelek szerint prioritást választott hazája nemzeti csapata, és a klubja, a Real Madrid között! A portugál sztár ugyanis sérülés miatt nem letett ott vasárnap a portugál válogatottban, amely nélküle megalázó vereségbe futott bele.

www.bleacherreport.com

A legutóbbi Aranylabda nyertese ebben a hónapban még nem lépett pályára, ugyanis a Real Madridnál azt parancsolták tanácsolták neki, hogy pihenjen, és ne kockáztasson már az idény elején egy komoly sérülést.

A portugál mostanság sokat kritizálja klubját, amely úgy tűnik még így is nagyon védi játékosa, de főként saját érdekeit. Persze nem is kellett ennél nagyobb érvágás a luzitán válogatottnak, amely „CR7” nélkül annak rendje, és módja szerint el is vesztette a hazai pályán lejátszott első EB-selejtezőjét, a nem éppen világverő Albániával szemben.

A slusszpoén pedig az, hogy Ronaldoék még egy napot vártak a „tragédia” után (micsoda úriemberek vannak Madridban), és csak kedden, vagyis tegnap kezdhetett bele az edzésekbe. Természetesen igaza is van a „Királyiaknak”, lévén ők fizetnek a madeirai csillagnak évi sok-sok millió eurót a szolgálataiért.

Kérdés, hogy ez az újabb presztízs veszteség nem sodorta-e ismét Cristiano Ronaldot valamivel közelebb szeretett csapatához, a Manchester Unitedhez?

Balogh József