Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: Falcao extrán örül, hogy Di María a csapattársa! De miért?

Igaz, csak kölcsönben szerepel a Manchester Unitednél, de mióta az Old Traffordra tette át munkahelyét, madarat lehet fogatni Radamel Falcaoval. Ez pedig nagy pálfordulás ahhoz képest, hogy augusztusban még ő maga jelentette be Twitteren, hogy a Real Madridnál folytatja, és hogy ennek mennyire.

www.sportskeeda.com

Pedig a korábbi hírek szerint nagyon közel állt ahhoz Radamel Falcao, hogy a Realé legyen. Ám a transzferhajrá utolsó pillanataiban mégis a Manchester Unitedben kötött ki. Az utóbbi eseményhez pedig a jelek szerint több dolog együttállása kellett.

Saját elmondása szerint ugyanis Falcao már nagyon szeretett volna egy csapatban játszani az argentin Ángel Di Maríaval, ám erre csak kétféleképp volt módja, vagy ő igazol a „Királyiakhoz”, vagy a Monaco vezetőket beszéli rá, a középpályás szerződtetésére. Aztán persze végül tudjuk, hogy egy harmadik opció lépett életbe, ugyanis az idei szezonban már mind a ketten a „Vörös Ördögöket” erősítik, ezt pedig örömmel konstatálta a kolumbiai csatár, a Fox Sports-nak:
„Ő egy kulcsfontosságú játékos, nem lehet elég tisztelettel beszélni róla. Amikor még a Monaconál voltam, megpróbáltam odacsábítani.”.

Kérdés, hogy a szezon végeztével Falcao maradhat-e a Man Unitednéd, vagy egy év után máris elválnak útjai idoljával?

Balogh József