Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlni látszik Henry sorsa, New Yorkban!

Az Arsenal legendás játékosa, Thierry Henry 2010-ben hagyta el az FC Barcelonát, miután komoly szerepet vállalt a klub újabb felvirágoztatásában. Ekkor a francia csatár megsem állt Amerikáig, ahol a New York Red Bulls játékosa lett.

www.caughtoffside.com

Henryval olvasóink is gyakran találkozhatnak, ugyanis szinte minden héten hírezünk arról, hogy mekkora góllal terhelte meg éppen az aktuális ellenfél hálóját. Mert hiába is 38. életévét tapossa, még mindig tanítja az MLS mezőnyét a foci igazi pengésségére.

Az általa imádott New Yorkban Henry otthonra talált, lévén már londoni évei során is arról álmodozott, hogy egyszer amerikai életstílusban éldegélhessen, kosármeccsre járhasson.

Ám a hírek szerint hamarosan vége lehet Henry, és a New York Red Bulls együttműködésének, ugyanis a gall csillag szerződése a szezon végén, azaz decemberben lejár. A Sports Illustrated szerint semmi esély sincs rá, hogy Henry hosszabbítson, ám az sem valószínű, hogy 2015-től szögre akasztaná a stoplist.

Igaz, egyelőre még az is kérdéses, hogy végre sikerül-e megnyerni az MLS-t a Red Bulls-nak, Henry utolsó(?) ottani szezonjában?

Balogh József