Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Petr Cech és az újabb kérő! – viszlát Chelsea!?

Jose Mourinho döntött, s a szezon elején első számú kapusnak tette meg kölcsönből visszatérő fiatal belga portását Thibaut Courtois, ezáltal pedig a Chelsea ikonja Petr Cech kiszorult a kezdőből és jelenleg a padról figyeli a londoni kékek menetelését. Kérők akadnak, fejben pedig megvan a távozás gondolata… Viszlát Stamford!?

Kép Forrása: youtube.com

Nemrégiben múlott tíz esztendeje, hogy a 32 esztendős kapuvédő Londonba igazolt, a Chelsea csapatát választotta. Karrierje során eddig 480 mérkőzésen őrizte a londoni kékek kapuját és 222 alkalommal kapott gól nélkül hozta le az adott mérkőzést. Egyszer minden Love Story véget ér, úgy fest, hogy klub és játékos esetében ez most jött el.

A sajtóban többször felemlegették már a Real Madridot, mint lehetséges kérő, illetve csereüzlet lehetősége Khedira belevonásával. Ezen kívül a Paris Saint-Germain és az AS Monaco is kacérkodik a gondolattal. A legfrissebb hírek szerint pedig a török Besiktas is bekapcsolódna a Cech játékjogáért folyó harcba.

A német transfermarkt.de 17 millió euróra taksálja a kapuvédő árát, akinek szerződése 2016 nyaráig érvényes, ám aligha gördít távozása elé akadályt a Chelsea, hiszen rengeteget köszönhetnek a cseh kapusnak.

Arrow