Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Pazzini jobb lenne, mint Torres”

Fernando Torres a Chelsea-ben is szenvedett, és egyelőre a Milanban sem találja a helyét, egy Milan-legenda szerint nem is lenne helye a kezdőben.

Giampolo Pazzini – Forrás: sqawkit.net

Torres két évre érkezett kölcsönbe a Chelsea-től, egyelőre azonban nem találja a helyét, nem megy neki. A hírek szerint viszont Inzaghi megadná neki a lehetőséget ma este a Cagliari ellen, de van, aki más állásponton van. Pierino Prati, aki korábban 143 meccsen 72 gólt szerzett a Roosoneriben, szerint Pazzininek kéne a kezdőben lennie szerdán.
“Torresnek problémái vannak a beilleszkedéssel. Úgy gondolom, hogy papíron Pazzini jobban passzolna Inzaghi rendszerébe, mint Torres. Látnom kéne, hogy mi történik az edzőpályán, hogy belelássak Inzaghi indokaiba.”
“Mindig előnyös egy edző számáraa, ha van versenyhelyzet. Ez azt jelenti, hogy van lehetősége válogatni. Azonban Pazzini már nem kölyök, nem várhat többet. Az edzői stáb lehet, hogy túlságosan is bünteti. Most tért vissza néhány probléma után, arra van szüksége, hogy együtt dolgozhasson a kerettel és az első csapattal.”
“A tulajdonságai képessé teszik arra, hogy passzoljon a Milan rendszerébe. A csapat mindkét szélen támad, ami Pazzininek pont megfelelő lenne, hiszen remekül tud érkezni a beadásokra.”

Tereh Balázs