Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fiorentina lecsapna a Dortmund bukott sztárjára

A Borussia Dortmund nyáron nagy reményekkel igazolta le a Serie A gólkirályát, Ciro Immobilét, az olasz támadó azonban egyelőre nem tudott megfelelni az elvárásoknak. A Fiorentina a hírek szerint kihasználná a helyzetet, és lecsapna a 24 éves játékosra.

Kép forrása: dailymail.co.uk

A Torino előző bajnoki idénye szinte csak Ciro Immobiléről szólt, az ifjú támadó szinte egymaga lőtte Európába együttesét, 22 találatával pedig elnyerte a Serie A gólkirályi címét is. A 24 éves játékosra a nyáron le is csapott a Robert Lewandowski utódját kereső Borussia Dortmund, azonban az olasz válogatott támadó egyelőre csak keresi önmagát, mindössze kétszer sikerült a bajnokságban a kapuba találnia.

Jürgen Klopp ez okból inkább csak csereként számol vele, ezt pedig a Mediaset értesülése szerint kihasználná a csatárgondokkal küzdő Fiorentina. A forrás úgy tudja, a Violák az idény végéig szeretnék kölcsönvenni Immobilét, aki így hazájában tudná visszanyerni régi formáját.

A firenzeiek sérülés miatt támadóik közül jelenleg nem számíthatnak Giuseppe Rossira, Federico Bernardeschire és Mario Gomezre sem.

R@mbo