Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Ribéry szomorkodik

Franck Ribéry nagyon is átérzi csapattársa, Philipp Lahm tragédiáját, lévén már ő maga is hónapok óta sérüléssel küzdött, és csak nemrég térhetett vissza a pályára. A francia középpályás szerint a világbajnok védővel a bajor együttes egyik legjobbja esett ki.

www.sport1.de

A napokban szenvedett, egy ártalmatlan edzésen bokatörést Philipp Lahm, aki a legoptimistább előrejelzés szerint is minimum három hónapot fog kihagyni, de az is lehet, hogy csak akkor kezdhet majd el teljes értékű edzés munkát végezni.

A csapattársakat, akiknek többsége a válogatottjával volt az eset idején, természetesen aggódva figyelték a híreket. Ám velük ellentétben Franck Ribéry, aki Lahmhoz hasonlóan már lemondott a saját nemzeti csapatában való szereplésről, testközelből élte át az eseményt.

„Éreztem, hogy nagy a baj, amikor a földön feküdt. Nagyon szomorú vagyok miatta. Elvesztettünk egy nagyon fontos játékost. Ő mindig jól játszik, és jó formában is volt. Ő egy csodálatos kapitány. Meg kell nyugodnia, és fel kell emelnie a fejét, annak ellenére, hogy nem könnyű most neki.” – adott tanácsot Ribéry, a pórul járt társnak.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Balogh József