Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Szemléletmódváltás Arturo Vidal-ügyében

Nem hadakozik tovább az Öreg Hölgy, a Daily Star információi szerint nyáron meghallgatják Artudo Vidal kérőinek ajánlatát és amennyiben a chilei is távozni szeretne, abban az esetben elválnak a felek útjai.

Kép Forrása: hdiwallpapers.com

A kérők már jó ideje ostromolják Torino várát, ám a Juve eddig hajthatatlan volt, nem engedett elképzeléseiből és minden ajánlatot visszautasítottak, majd kiakasztották Vidal nyakába a nem eladó feliratú táblát. A Manchester United tette a legnagyobb erőfeszítéseket, ám több konkrét ajánlattal is elhajtották őket. Jövő nyáron lehet próbálkozni, vár kinyitja kapuit a “kofák” előtt.

A Manchester United mellett több klub is érdeklődött Vidal iránt, a Real Madrid mellett az FC Barcelona is kacérkodott már a gondolattal, míg Angliából a Chelsea háza táján is felmerült az irányító neve. Pep Guardiola és a Bayern München is szívesen látná a chilei, a német rekordbajnok várhatóan versenyre száll majd.

Vidal piaci értékét a transfermarkt.de 45 millió euróra taksálja, áron alul biztosan nem eladó az irányító, így a zebrák minden bizonnyal komoly összeghez jutnak.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Arrow