Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Wenger nem adja világbajnokát!

Lukas Podolski állítólag nagyon elvágyódik az Arsenal együttesétől, mivel nagyon elvétve kap csak játéklehetőséget francia menedzserétől, Arséne Wengertől. A tapasztalt szakember most előállt a saját elképzelésével.

arsenal-mania.com

Az nem titok, hogy a világbajnok csatár több játéklehetőségre vágyik, még ha tisztában is van azzal, hogy az „Ágyúsok” kínálata a támadósorban meglehetősen gazdag. A pletykagépezet természetesen már beindult, lévén már csak alig egy hónap van hátra, a januári átigazolási időszakig. Igaz, egyelőre konkrét ajánlat nem érkezett Podolskira, illetve alapjában véve nem is várta érte ilyet, az Arsenal. Minderről mesélt Wenger meser, a Daily Starnak:
„Egyáltalán nem mondott olyat, hogy távozna karácsonykor. Ő nem eladó, és nincs is ajánlat rá. Podolski olyan pozícióban játszik, ahol nagy a verseny. Későn tért vissza a Világbajnokságot követően, és nem is volt jó fizikai állapotban.” – védte, és dorgálta egyszerre a francia szakember, „Prinz Poldit”.

A 29 esztendős Lukas Podolski eddig nyolc tétmeccsen lépett pályára a szezonban, igaz ez mindössze 169 játékpercet jelent, egyetlen gól mellett.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Balogh József