Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Nyert a Villarreal; a Cordoba első győzelme még mindig várat magára

A spanyol bajnokság 12. fordulójának 6 pontos találkozóján 2-2-es döntetlen született, így a Cordoba és az Elche is maradt kiesőhelyen. A Villarreal pedig, ha nehezen is de legyűrte a Getafét.

SPANYOLORSZÁG
PRIMERA DIVISIÓN

12. FORDULÓ

Elche – Cordoba 2-2 (0-1)
G: D. Lomban (63.), Jonathas (75.) ill. Fidel (12.), F. Cartabia (60.)

Egy igazi 6 pontos találkozó. A 18. fogadja a 20.-at. A Cordobának még nincs győzelme a szezonban, pedig úgy nézett ki, hogy most összejöhet, de két gólos előnyt herdáltak el a vendégek. A 60. percben már 2-0-ra ment a Cordoba, ám 15 perc alatt két gólt rúgott az Elche, ezzel legalább 1 pontot otthon tartottak. Azt hiszem egyik csapat sem lehet elégedett ezzel a döntetlennel.

Villarreal – Getafe 2-1 (2-0)
G: Mario (38.), Moreno (43.) ill. Lacen (61.)

A vasárnapi játéknap utolsó találkozóját a Villarreal nyerte. A fogadóportálok is mind ezt jósolták, hiszen a Getafére 6-8x odds volt, és ez azért valljuk be elég sok, ahhoz képest, hogy a Villarreal 8. a Getafe pedig 10. volt a mérkőzés előtt.
A sárga tengeralattjárók már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, bő 5 perc alatt Mario és Moreno révén. A vendégeknek már csak egy szépségtapaszra futotta, igaz a góllal még izgalmassá tették az utolsó félórát, de a Villarreal így is megérdemelten győzött.

Szajevics Patrik