Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aranylabda: Gondban Messi, és Ronaldo volt társa!

A brazil születésű, de portugál válogatott Deco pályafutása során játszott mind Lionel Messivel, mind Cristiano Ronaldoval is, az oldalán. Ám az is lehet, hogy végül egyikükre sem szavazna az Aranylabda voksolás alkalmával.

www.novsport.com

Az FC Porto, és az FC Barcelona korábbi remek támadó középpályása utóbbi klubnál tapasztalta meg, hogy miért is számít manapság Lionel Messi a világ egyik legjobb játékosának. Míg a Real Madrid üdvöskéjével a portugál válogatottban küzdöttek közösen a sikerekért. Így, ha valakinek, neki bizony különösen jó rálátása lehet a dologra, az örökös témában, miszerint az argentin, vagy a luzitán klasszis-e a jobb?

Deco egyértelműen állást is foglal, még ha azt szép köntösbe is bujtatja. Igaz, a végén azért még megkeveri a lapjait:
„Az én kedvencem Cristiano Ronaldo. Ő egy nagyon jó évet fut a Real Madridnál. A Világbajnokságon nem volt olyan jó, de képes volt gólt lőni. Lionel Messi eközben sérült is volt, és egy nehéz időszakot élt meg, még ha el is jutott Argentínával a döntőbe. Másrészt azt gondolom, hogy egy német játékos is nyerhet, de a favoritom Cristiano Ronaldo.” – nyilatkozta Deco, a spanyol AS-nak.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Balogh József