Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aranylabda: Neki adná Ronaldinho

A brazil Ronaldinho Gaúcho azon szerencsés(?) futballisták egyike, akik karrierjük során legalább egyszer elnyerték a France Football Aranylabdáját. Azóta ez a díj megszűnt, illetve átalakult, ugyanis napjaink már a neves francia szaklap a FIFA-val karöltve adja a legrangosabb elismerést.

www.mundodeportivo.com

Mint tegnap este kiderült, már csak három játékos verseng a világ legjobbja címért, mégpedig Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer, és Lionel Messi. A többség Cristiano Ronaldot tartja a legesélyesebbnek, az ellentábor szerint viszont sokkal inkább megérdemelné egy olyan játékos, aki a nyáron világbajnoki címet nyert. A harmadik lehetőség, hogy a viszonylag szürkébb évet maga mögött hagyó Messi viszi haza a díjat, csak úgy rutinból, immár ötödik alkalommal. A lehetőségekről röviden, és tömören nyilatkozott a már fentebb emlegetett Ronaldinho, aki szembe megy az általános közvéleménnyel:
Cristiano Ronaldo sokkal teljesebb most, de Messi egy igazi varázsló.” – tört pálcát a brazil támadó középpályás, egykori barcelonai csapattársa mellett.

Balogh József