Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ménez: Ha nem fociznék, börtönben ülnék

A francia szélső szerint, ha nem a labdarúgás lenne az élete, akkor az is benne lenne a pakliban, hogy a börtönrácsai mögött töltené mindennapjait.

www.espnfc.com

www.espnfc.com

Az AC Milan játékosa Jérémy Ménez szerint, ha nem vált volna belőle profi futballista, akkor a börtönben is ülhetne. A támadó, aki a PSG-től igazolt vissza Olaszországba élvezi Inzaghi bizalmát, és már 8 találatnál jár 13 mérkőzésen. Az egykor nagy tehetségnek tartott játékos Párizs egyik legkeményebb környékén nőtt fel, és elismerte, hogy ha nem a foci lett volna az élete, akkor kemény dolgokban lett volna része.
“Ha nem jött volna össze a futball, akkor a börtönben is ülhetnék” – mondta a Gazzetta dello Sport-nak.
“Végtére is, sok barátom van ott. Rablás, drogok, és sok egyéb más dolog miatt… nem akarod ezt, de a pénz miatt muszáj.”

Ménez ma este visszatér korábbi csapatához a Romához, és a fővárosi gárda edzője tisztában van vele, hogy a játékos nagy veszélyt jelent.
“Ő egy nagyon tehetséges játékos” – nyilatkozta Rudi Garcia.
“Ő a francia válogatott egyik fontos láncszeme, és remek képességekkel rendelkezik. Mi nekünk nagyon kell koncentrálni, hogy ne hagyjuk kibontakozni. Nagyon remélem, hogy nem fog menni neki a játék.”

Szajevics Patrik