Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibra nem akar visszatérni a Serie A-ba!

Meglepő pletyka látott napvilágot, az idei év utolsó pillanataiban. Állítólag az AS Roma több mint egy évtized elteltével ismét szeretné a soraiban látni Zlatan Ibrahimovic-ot.

Ibra PSG

Persze kétséges, hogy a római együtt képes lenne-e megfizetni a svéd világsztárt, ám az biztos, hogy ha képesek lennének őt a „Farkasokhoz” csábítani, azzal mindenidők egyik legnagyobb halát fognák, az átigazolási piacon.

Ám úgy tűnik, hogy Tottiék rajongóinak nem kell izgulniuk, a nehezen kezelhető Ibrahimovic ugyanis nagyon határozottan zárkózott el a lehetőségtől:
„Valaki szerint még csak tárgyalás, valaki szerint már közel a bejelentés, de ezek nem igazak. Párizsban vagyok, és még mindig van egy évem a szerződésemből. Majd meglátjuk, hogy mi fog történni. Megismétlem, hogy én nagyon jól érzem magam a PSG-nél. Csak légből kapott információk ezek.” – fortyogott, Zlatan.

Ibrahimovic bár már megfordult a három legnagyobb olasz klubban (Juventus, Milan, Inter), mindig is szimpatizált a Romával, kezdve, amikor az még amszterdami évei alatt érdeklődött utána.

Balogh József