Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho nagy transzfert tagad, Ancelotti újabb titánt nézett ki – körkép

José Mourinho egyelőre kategorikusan cáfolta Juan Cadrado érkezését, közben a Manchester United mindent megtesz, hogy az Arsenal alá tegyen. David De Gea jövője továbbra is bizonytalan, Mario Balotellit újabb csapat vinné, Carlo Ancelotti pedig volt klubja legnagyobb ígéretére csapna le. Íme, a nap legfontosabb átigazolási hírei.

José Mourinho szerint nem fog érkezni a Fiorentina klasszisa

José Mourinho szerint nem fog érkezni a Fiorentina klasszisa

Anglia

Chelsea: A Daily Express értesülése szerint a londoniak megállapodtak a Fiorentinával, Juan Cuadrado 23 millió fontért így a Stamford Bridge-re költözhet. José Mourinho ugyanakkor egyelőre tagadta a kolumbiai érkezését. A Sahtar Donyeck 30 millióért engedné el Douglas Costát a Kékekhez – írja a The Mirror, közben úgy tűnik, Mohamed Salah a helyén marad.

Manchester United: Angol lapok úgy tudják, a Barcelona védője, Daniel Alves nyáron az Old Traffordra kerülhet, ebben pedig Victor Valdes kulcsszerepet játszhat. Louis van Gaal borsot törne az Arsenal orra alá, és megszerezné a Villarreal védőjét, Gabriel Paulistát – írja a BBC. David De Gea ügynöke, Jorge Mendes elmondta, a kapus nem biztos, hogy a Vörös Ördögöknél marad.

Liverpool: Ismét a Southamptontól igazolna Brendan Rodgers, a célpont ezúttal a súlyos sérüléséből lábadozó Jay Rodriguez lenne – állítja a Daily Mail.

Arsenal: A fővárosiak is beszálltak a Roma középpályásáért, Radja Nainggolanért folyó versenybe. A belga válogatott játékos 26 millió fontért válthat klubot – írja a Daily Express. Az angol sajtó szerint Arsene Wenger új kapust igazolna, két kiszemeltje pedig Neto (Fiorentina), illetve Petr Cech (Chelsea).

Tottenham: A Sarkantyúsok érdeklődését felkeltette a Feyenoord mindössze 20 éves szélsője, Jean-Paul Boetius – írja a Daily Mail.

Spanyolország

Real Madrid: A Cruzeiro középpályásának, Lucas Silvának az érkezése biztosra vehető. A 21 éves játékos 13 millió euróért kerülhet a fővárosba. Carlo Ancelotti nem dőlne hátra, és a Marca értesülése szerint még a Milan hatalmas tehetségét, Hachim Mastourt is megszerezné.

Athletic Bilbao: A baszkok 2016 nyaráig meghosszabbították rutinos kapusuk, Gorka Iraizoz szerződését.

Real Sociedad: David Moyes is szemet vetett a Real Madrid mellőzött középpályására, Asier Illarramendire.

Real Betis: A Ferencváros védője, David Mateos nem kell a spanyoloknak, akik szintén nemet mondtak a zöld-fehéreket egykor szolgáló Leonardóra is – írja a Marca.

Olaszország

Inter: Roberto Mancini elköszönt francia középpályásától, Yann M’Vilától, aki így visszatért a Rubin Kazanyhoz – írja a L’Équipe. A Corriere dello Sport közben arról ír, a milánóiak egyre közelebb vannak a Dinamo Zagreb játékmesterének, Marcelo Brozovicnak a leigazolásához. Mancini a védelembe is erősítene, a célpont pedig a Mainz fiatalja, Niklas Süle.

Milan: Az olasz lapok tényként állítják, az Inter támadója, Pablo Daniel Osvaldo mindenáron a lombardoknál szeretné tölteni a tavaszt.

Sampdoria: A Mediaset szerint minden akadály elhárult, az Everton támadója, Samuel Eto’o így Genovába teheti át székhelyét.

Lazio: Egyre több forrás gondolja úgy, hogy a fővárosiak megpróbálhatják kölcsönvenni a Liverpool csatárát, Mario Balotellit.

Torino: A Bikák angol lapok szerint lecsapnának a Queens Park Rangers középpályására, Adel Taarabtra.

Németország

Schalke: Christian Rubio Sivodedov személyében U17-es válogatott svéd középpályás érkezhet.

Borussia Dortmund: A német sajtó Jürgen Klopp együttesével is összeboronálta a Lyon támadóját, Alexandre Lacazette-et.

Hamburg: A transfermarkt.de szerint az Inter középpályása, Zdravko Kuzmanovic is képben van a kikötővárosiaknál.

R@mbo