Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Norvég próbázó a Honvédnál

A téli nagy légiós kiárusítás után ismét fel kell tölteni a keretet futballistákkal… Így aztán jöhet az újabb bevásárlás. Most a fjordok vidékéről érkezhet játékos.

Szerdán a Paks elleni lejátszott felkészülési mérkőzésen pályára is lépett Roy Miljeteig – a találkozót a hazai pályán játszó Paks nyerte meg 2—0-ra –. A 26 éves középpályás a norvég harmadosztályból érkezett meg a Honvédhoz, ahol a Vard Haugesundban szerepelt.

Norvég csapatával lejárt a szerződése, így szabadon igazolhatóvá vált. A Twitter fiókjára feltöltött „csiripelések” szerint Amszterdam után indult el Budapestre, hogy próbajáték keretein belül megmérettesse magát. Nos, nemhogy megérkezett, de már labdába is rúgott. A későbbi szerződtetéséről még nem nyilatkoztak a felek.

Kép forrása: www.g.api.no

Kép forrása: www.g.api.no

 

Budapest Honvéd téli játékosmozgásai:

Érkezett: Bratiszlav Punosevac (Radnicski Nis), Bobál Dávid (Soproni VSE) – Botka Endre (Kecskemét) – Csábi Mihály (Soproni VSE) – Czuczi Márton (Békéscsaba) – Daru Bence (Siófok) – Lőrinczy Attila (Békéscsaba) – Emmanuel Mensah (FK Bodva Moldava nad Bodvou) (mind kölcsönből vissza)

Távozott: Donald Bendé Bende (szabadon igazolható), Thomas Iyock Job (szabadon igazolható), Andrea Mancini (Haladás—szabadon igazolható), Cristian Portilla (szabadon igazolható), Anatolis-Alexis Sundas (Fidelis Andria), Kandia Traoré (szabadon igazolható), Vereckei Dániel (szabadon igazolható), Raffaele Alcibiade (Haladás—kölcsönbe)

Acsádi Gergő