Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: A Milan nem bírt a kiesőjelölttel

A Milan gyenge, ötlettelen játékot bemutatva nem tudott mit kezdeni a masszív Chievóval, így Filippo Inzaghi tanítványai biztosan nem lépnek előre a tabellán.

Kép forrása: Tuttosport

Kép forrása: Tuttosport

Chievo Verona – AC Milan: 0-0 (0-0)

A találkozó elején Salvatore Bocchetti mentett nagyot, majd a túloldalt Mattia Destro kapott bele Daniele Bonera belőtt labdájába, de nem járt sok sikerrel a támadó. Negyed órát követően Alex szabadrúgásából Bonera pöckölt kapura, majd folytatódott az eseménytelen türelemjáték. A lombardok nem tudtak mit kezdeni a hazaiak védelmével, míg a veronaiak részéről egyedül Sergio Pellissier tudott egy ízben zavart kelteni, de akkor Diego Lopez résen volt. A játékrész végén Riccardo Montolivo még bemutatott egy elkeseredett kísérletét, a látottaknak azonban cseppet sem örülhetett a publikum.

A második felvonásra Filippo Inzaghi már bevetette Keisuke Hondát is, a japán pedig gyorsan letette a névjegyét, balos bombája a keresztlécen csattant. Az 53. percben Alex majdnem saját kapuját vette be, majd nem sokkal később Ezequiel Matias Schelotto löketét mentette szögletre Lopez. A lombardok válasza sem maradt el, egy kontra végén Giampaolo Pazzini köszönt volna be, Federico Mattiello azonban még az utolsó pillanatban menteni tudott.

Az utolsó negyedre fordulva Nigel De Jong húzta le a rolót Riccardo Meggiorini előtt, majd Alberto Paloschi forgatta meg védőjét, de a Milan korábbi támadója Lopezen már nem tudott kifogni. A hajrában még Pazzinit állították meg az utolsó pillanatban, illetve Alessio Cerci mutatott be egy gyenge próbálkozást, de a lényeg már nem változott, osztoztak a felek.

R@mbo