Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Hihetetlen hosszabbítás előtt Simeone

A legfrissebb Spanyolországból érkező híresztelések szerint hamarosan szerződést hosszabbíthat Diego Simeone, az Atlético Madrid sikeredzője.

diego-simeone-atleti

A hosszabbítás tényét nem más, mint az argentin szakember húga, és egyben menedzsere, Natalia Simeone pletykálta el a médiának. „El Cholo” szerződésének kibővítése már csak azért is időszerű, mert az utóbbi időben ismét felerősödtek a pletykák távozásáról, amik szerint ő vehetné át nyártól a Paris Saint-Germain kispadját, a sokat kritizált Laurent Blanc-tól.

Gyaníthatóan egy tegnap esti Bajnokok Ligája búcsú (végül tizenegyes párbajt követő továbbjutás lett belőle) sem vette volna el az Atlético vezetőinek kedvét, akik állítólag 2020-ig szeretnék marasztalni Simeonet, akinek jelenlegi kontraktusa 2017-ig érvényes.

Látszólag a „Matracosok” szeretnék bebetonozni jövőjüket, lévén, ha a dél-amerikai mester hosszabbít, akkor három opció marad a felek előtt, a következő hosszú évekre: 1. Elmaradnak az eredménye, és kirúgják Simeonét. 2. Szerződése lejártával, öt esztendő múlva távozik, vagy akár még tovább marad. 3. Egy-két éven belül valamelyik közel-keleti olajpénzekből felpumpált topcsapat óriási összegért kivásárolja őt, élő szerződéséből.

Balogh József