Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dani Alves elhagyja Barcelonát – hivatalos

A 31 esztendős brazil védő az idény végén távozik a katalánoktól, hiszen a dél-amerikai játékos nem fogadta el a klub szerződéshosszabbítására irányuló ajánlatát.

082114-SOCCER-Daniel-Alves-da-Silva-of-FC-Barcelona-PI

A brazil válogatott védő az idény végéig öltheti magára a Barcelona mezét (forrás: foxsports.com)

Oszlopos tagját veszíti el a katalán klubóriás, az FC Barcelona, hiszen az idény végén biztosan elbúcsúzik a klubtól a 31 éves Dani Alves. A brazil hátvédnek 3 éves szerződéshosszabbításra tett ajánlatot a katalán vezetőség, azzal a kiegészítéssel, hogy Alves a meccsek 60%-án biztosan pályára léphet. A védőt szóba hozták már a PSG-vel, de jelenleg két ajánlata van a labdarúgónak, és ezek közül egyik sem a párizsiak részéről érkezett. Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United, valamint a Liverpool is lecsapna a brazilra.
Alves a Barcelonánál eltöltött 7 esztendő alatt négyszer lett bajnok, kétszer Király Kupa-és Bajnokok Ligája-győztes, de ezen felül szintén kétszer elhódította az európai Szuperkupát , valamint a Klubvilágbajnoki címet is. Eközben a gránátvörös-kékek háza táján felröppent a hír, miszerint a távozó védő helyét a 25 éves Matteo Darmian veheti majd át, aki jelenleg a Torino labdarúgója.

Nagy Dávid