Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Folyamatosan érdeklődnek Pogba után

Többek között Zlatan Ibrahimovic, és Mario Balotelli ügynöke is Mino Raiola, akinek manapság az egyik legkedvencebb pártfogoltjává lépett elő Paul Pogba. A Juventus legfényesebb csillagát természetesen gőzerővel csábítják, ebből pedig nem csinál titkot a játékos-kofa.

www.tuttomercatoweb.com

www.tuttomercatoweb.com

Már az előző idény során is, és idén is sorra reppennek fel olyan pletykák, miszerint Paul Pogba hol egy spanyol, hol egy angol, vagy esetleg a Paris Saint-Germain célkeresztjébe kerül be.

Pogba nem is olyan régen megújított szerződése 2019-ig érvényes, míg piaci értékét minimum 50 millió euróra becsülik, ám találgatások szerint, ha kenyéradója az olasz bajnok aspiráns Juventus valóban áruba bocsátaná középpályását, még a becslésnél is jóval többet kérne.

„Pogbával kapcsolatban eddig idén több mint kétezer telefonhívást kaptam. Naponta nagyjából húszat. Sok ajánlat jön a szerződtetéséről, de egyik sem ér még sokat. A Juveval öt évre írtunk alá. De most azon dolgozik, hogy a lehető leghamarabb visszatérjen a sérüléséből, de korai lenne megmondani, hogy ez mikor lesz. Azt mondanám, hogy a Bajnokok Ligája döntője előtt.” – nyilatkozta Raiola, a „La Stampanak”.

Balogh József