Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool három játékossal erősítene

Brendan Rodgers menedzser megerősítette a csapata aktív lesz a nyáron. A csapathoz közeli források már azt is tudni vélik, hogy három játékos leigazolását tervezik a transzfer szezonban. 

Forrás:foxsportsasia.northplains.com Benteke komoly erősítés lehet a sérülékeny Sturridge mellé

Forrás:foxsportsasia.northplains.com
Benteke komoly erősítés lehet a sérülékeny Sturridge mellé

Az elsődleges célpont a Liverpoolnál a nyári átigazolási szezonban nem más, mint a PSV Eindhoven sztárja Memphis Depay, akivel állítólag már folynak is a tárgyalások, így neki jó esélye van arra, hogy az Anfield Roadra tegye át székhelyét.  A “Vörösök” a holland bajnoknak a hírek szerint 25 millió fontot fognak átutalni a támadó középpályásért. Apróbb nehezítő tényező lehet, hogy a Manchester United is gőzerővel dolgozik az átigazolásán.

A következő célpont egy szintén támadó pozícióban lévő játékos, méghozzá az Aston Villa csatára, a belga Christian Benteke. A hórihorgas támadó megszerzéséhez egyébként Ricki Lambertet is igyekeznek bevonni az üzletbe Rodgersék, azonban így sem lesz könnyű dolguk. Amennyiben Tim Sherwood fiai kiesnek az első osztályból szinte borítékolható, hogy több kulcsjátékosuk -köztük Benteke – is távozik a nyáron.

A legutolsó puzzle darabka viszont egy rutinos PL harcos lehet, ugyanis Alex Song is a mersey-partiak kívánságlistáján szerepel. A jelenleg is az angol első osztályban játszó West Ham középpályás játékjoga még a Barcelonanál van, azonban a hírek szerint a katalánok nem szeretnék megtartani a játékost, mi több 10 millió font környéki összegnél már szívfájdalom nélkül megválnának tőle.

Mozgalmas nyár elé néz a Liverpool mind a távozók, mind az érkezők terén.

Herczeg Zsolt