Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozó Ágyúsok

A nyáron két korábbi kulcsjátékos is távozhat az Emirates stadionból, Tomas Rosicky és Mathieu Flamini személyében. Mindkét játékosnak vannak kérői, és az Arsenal sem állna az útjukba.

 

Forrás:eurosport.com

Forrás:eurosport.com

Rosicky 34, még Flamini 31 éves, tehát már mind a cseh mind a francia játékos túl van karrierje zenitjén. Az elmúlt időszakban pedig epizódszereplői voltak az Arsenal nagy menetelésének.

Flamini honfitársa Francis Coquelin berobbanásának lett áldozata és ha még Mikel Arteta is felépül, még jobban hátrébb kerülhet a listán, ráadásul a csapat eddig nem kínált neki hosszabbítási lehetőséget.

Rosicky az “Ágyús” szurkolók nagy kedvence, 2006 óta erősíti a londoni csapatot, azonban sérülékenysége nem tette lehetővé azt a karriert amit jósoltak neki. A középpályás a téli átigazolási szezonban már majdnem távozott, de akkor a sérülések miatt újra megkapta a bizalmat Arsene Wengertől, azonban március óta már ő is teljesen kikerült a rotációból.

Mindkét játékosnak lejár nyáron a szerződése, így ingyen távozhatnak és a hírek szerint a francia menedzser sem marasztalja egyikőjüket sem.

“Mozarot” hazaájából csábítja a Sparta Praha, így az Ő váltása még egyszerűbb lehet.

Herczeg Zso